Fra mit nytårsnyhedsbrev 2018

Her, hvor 2017 er ved at rinde ud, er det tid til at tage afsked med året og byde et nyt velkomment. Derfor går jeg - ligesom du måske - og vender og drejer 2017 mellem hænderne for at tage afsked og reflektere lidt over, hvordan det er gået og hvilke intentioner, der skal sættes for 2018.
 

Jeg er sindssygt taknemmelig for 2017. Det blev det første år, hvor jeg skulle prøve kræfter som selvstændig uden mit 'voksenjob', den faste indkomst og den gode pension. Og det er egentlig ikke dét, der har været prøvelsen. Det sværeste har været at tage afsked med en identitet som akademiker med et seriøst job og i stedet gå all in på bare tæer og yoga og en titel som coach, som for nogle jo stadig er et skælsord. Men det er det hele værd. At lave dét, jeg er passioneret for - dét, der får mig til at glemme tid og sted - hver eneste dag. Og når nogen spørger: 'Hvad laver du så?', er jeg nu - efter lidt arbejde - stolt over at sige: 'Jeg er selvstændig yogalærer og coach.'

Jeg vil gerne takke jer, der har vist mig den tillid at invitere yoga, meditation og coaching indenfor i jeres liv. Enten i form at øvelser hjemme i stuen, via mit onlineforløb, hjemme hos mig eller over Skype til coaching, til Yoga for fertilitet på Vesterbro og Nørrebro eller på retreat.

En stor tak til dig, der har signet op til dette her nyhedsbrev. Jeg ved, det kræver tillid at få lov til at lande i din indbakke. Den tillid er jeg taknemmelig for. 

Mine intentioner for det kommende år handler om at skabe ro og en stressfri vej til forældreskab hos endnu flere kvinder og par. Både online, i København - og måske andre steder også.

2018 bliver også året for det vildeste yogaretreat. Jeg har planlagt en hel uge i Marrakech med eventyr, yoga og selvindsigt. (Og vil du hellere på weekend-retreat i Sverige, er der stadig en enkelt plads i januar).

Og så glæder jeg mig til at coache mennesker til at få et passioneret arbejdsliv, komme ud af stress eller til at se gaverne i de svære omstændigheder, vi nogle gange skal igennem. Jeg glæder mig til måske at hjælpe dig tænde lys de steder, hvor der endnu er mørke. 

Ligesom ved sidste årsskifte vil jeg gerne invitere dig til at bruge overgangen til et nyt år til at se, hvad du skal tænde lys på i året der kommer. Til det får du her en lille reflektionsøvelse, som du kan lave for dig selv eller måske tage med til nytårsmiddagen og starte en givende samtale og sammen sætte intentioner for 2018. Skriv endelig dine nytårsreflektioner ned, så du kan tage dem frem igen, når det er tid til at reflektere over 2018. Og lavede du øvelsen sidste år, kan du tage de gamle noter frem for at se, hvordan det gik med intentionerne, med mantraet og med dit løfte.
 

Hvad er jeg taknemmelig for ved 2017?

Hvad ønsker jeg at slippe fra 2017, inden jeg træder ind i 2018?

Hvad er mit mantra, mit fokus, mit løfte for 2018?
 

Og med den lille refleksion vil jeg ønske dig et fantastisk og lykkebringende 2018. Jeg håber, det bliver året, hvor din største drøm går i opfyldelse.

De kærligste hilsner

Thilde

yoga fertilitet