Back to All Events

YOGARETREAT: Kom hjem til dig selv dybt i den svenske skov


Kom hjem til dig selv dybt i den svenske skov

Fredag den 19. januar til søndag den 21. januar 2018. Kun 2,5 timer fra København.

Begynd 2018 med at finde hjem til dig selv og finde ud af, hvad der er vigtigt.

Giv dig selv et åndehul. En hel weekend, hvor du trækker stikket og erstatter travlhed og udmattethed med ro og fordybelse. Fordybelse i yoga og fordybelse i dig, så du kan gå 2018 i møde i bevidst nærvær..

Mange af os tænker, at yoga handler om at opnå noget: styrke, smidighed eller evnen til at slå knuder på sig selv. Men det, vi i virkeligheden gør med yogaen, er at fjerne de forhindringer, der afholder os fra at nå derhen, hvor vi er allermest os selv. Vi skræller alt det overflødige af, for at nå ind til kernen. For at nå hjem til os selv.

Via nærende yoga, meditationer, yoga nidra og øvelser hentet fra personlig udvikling skræller vi forsigtigt lagene af, så du ser dig selv som du virkelig er. Du ser dine værdier, dine overbevisninger og mønstre - og du tager afsked med det, der ikke længere tjener dig, så du om søndagen kan rejse hjem og se hverdagen med helt nye øjne.

 

"Thilde really managed to capture the essence of the word retreat. She creates a space for you to take a step back from everything. Your life, your routines, your thoughts and your values. And she helps you reflect upon who you are, without judgement or pressure but with love and light. Thilde’s retreat is my new drug and I’m so blessed that I found it."

- Pantea, Malmø

Dagene starter med blide yogaflows, som forbinder os med åndedrættet og vækker kroppen. Efter den lækre morgenmad samles vi til refleksionsøvelser, der inviterer dig til at se nærmere på dine værdier og det år, der ligger for dine fødder. Så er der frokost og tid til at tage et hvil, gå en tur i den smukke natur, eller måske (hvis du er modig) tage et dyp i skovsøen - og prøve den nye sauna, som er ved at blive bygget ved søen. Vi mødes igen til yoga om eftermiddagen. Denne gang til yin-stræk, der stimulerer bindevævet samt restorativ yoga, der tillader dyb dyb hvile. Vi spiser aftensmad sammen i hovedhuset, og dagen slutter med aftenmeditation eller yoga nidra. Det perfekte vinterhi med plads til fordybelse og refleksion og til at møde et nyt år med bevidst nærvær.

Skoven Kalder

Kun 2,5 timer fra København ligger Skoven Kalder. Et nyistandsat retreatsted dybt inde i den svenske skov, hvor vi skal bo i små hytter og være omgivet af den smukkeste natur. Vi skal lave yoga i yogasalen med gulvvarme og med direkte udsigt til skoven omkring os. Den lækre vegetariske mad og sunde kager serveres i hovedhuset, hvor vi også skal varme os ved brændeovnen om aftenen.

Skoven kalder betegner sig selv som 'basic luxury'. Værelserne og yogasalen er nyistandsatte og luksuriøse, men du er stadig direkte i naturen - og den skal du ud i, når du skal fra din hytte og i bad eller på toilettet. Der er fine bad- og toiletforhold (se billeder) - de ligger bare en kort gåtur væk fra din hytte. Og der er ingen karmayoga (du skal ikke hjælpe til med noget). Du skal bare slappe af, mens Claus fra Skoven Kalder sørger for os.

Program

Fredag den 19. januar 2018

Kl. 15-17: Ankomst og indlogering i din hytte

Kl. 17.00: Velkomst og yoga i yogasalen

Kl. 19.00:  Middag

Kl. 21.00: Aftenmeditation

Lørdag den 20. januar 2018

Kl. 7.30 Mogenyoga: hatha og blide flows

Kl. 9.00: Morgenmad

Kl. 10.00: Reflektionsøvelser i yogasalen

Kl. 12.30: Frokost

Kl. 13.30-17.00: Fritid: Gå en tur i skoven, vinterbad, se en film eller spis kage

Kl. 17.00: Eftermiddagsyoga: yin og restorativ yoga

Kl. 19.00: Middag

Kl. 21.00: Yoga nidra

Søndag den 21. januar

Kl. 7.30: Morgenyoga: hatha og blide flows

Kl. 9.00: Morgenmad

Kl. 10.00 Reflektionsøvelser i yogasalen

Kl. 12.30: Frokost

Kl. 13.30: Yoga og afsked

Kl. 15.30 Kage og afrejse

Forudsætninger

Retreatet kræver ingen forudsætninger - kun et åbent sind. Du kommer ikke til at slå knuder på dig selv med svære yogastillinger, men jeg lover, at du nok skal blive udfordret. Det er måske snarere i dit indre end i den ydre praksis, udfordringerne ligger. Du kan komme som begynder eller garvet yogi, gammel eller ung og ligemegt hvilket køn, du identificerer dig som. Retreatet er for alle, der har lyst til at forkæle sig selv med yoga, afslapning og reflektion.  Er du i tvivl, så send mig en mail på thilde@thildevesterby.com.

Transport

Skoven Kalder ligger i Blekinge 2,5-3 timers kørsel fra København. Har du en bil, og har du lyst til at dele benzinudgifter med andre deltagere, så skal jeg nok koordinere. Kørslen frem og tilbage kan gøres for blot 250 kr. per person, hvis man er 4 i bilen.

Skriv i din tilmelding, om du kan have flere med i bilen eller søger et lift.

Der er også mulighed for at tage toget til Karlshamn. Det tager ca. 2 timer og 50 minutter direkte fra København H. I Kalshamn kan du blive hentet, hvis vi koordinerer din ankomst med andre deltagere.

Pris

3900,-

Ønsker du et enkeltværelse, kan du tilkøbe dette for 500 kr. Ellers sover I to og to sammen. Tilmelder I jer to sammen, så skriv i tilmeldingen, at I gerne vil sove sammen.

Inkluderet i prisen er: 3 dage og 2 overnatninger, alle måltider, drikkevarer, (virkelig lækker sukkerfri) kage og snacks, lån af diverse yogaudstyr og 12 timers undervisning.

Hvem underviser?

Jeg hedder Thilde og er yogalærer og Life Coach. Da jeg startede min egen yogapraksis for snart mange år siden, var det svedig Ashtanga, jeg forelskede mig i. Senere er jeg blevet endnu mere forelsket i den mere mentale og spirituelle del af yogaen og i den blide yoga, hvor der er tid til fordybelse, meditation og overgivelse. Jeg har taget uddannelser inden for restorativ yoga, yogaterapi, og fertilitetsyoga og bruger elementer fra mindfulness og coaching i min undervisning. Du kan læse mere om mig her.

Jeg glæder mig!

"Min travle hverdag og virvaret af tanker og intentioner blev skubbet længere og længere bagud i takt med, at vi bevægede os længere og længere ind i Sverige og tilsidst ramte skoven og første yoga-session. Dygtige Thilde skabte gennem hele weekenden rammerne for fordybelse, ærlighed, reflektion, nærvær og alvor gennem både yoga og meditation. En fantastisk skov og sø, en elg, venlige værter, top-lækkert mad samt en flok søde, inspirerende og humørfyldte mennesker skabte rammerne – jeg mødte dagligdagen igen med nye vinkler og energier, det er jeg super taknemmlig for. Jeg kommer tilbage til skoven når den kalder igen i foråret."

- Mette, Frederiksberg

"Retreatet var lige præcis, som jeg havde håbet: masser af deeeejlig yoga med en udsigt så skøn, at man helst ikke ville lukke øjnene - blandet med lækker mad, grin og hygge i den gennemført indrettede hytte, hvor jeg følte mig totalt hjemme og velkommen."

- Stine, København

 

"Thilde really managed to capture the essence of the word retreat. She creates a space for you to take a step back from everything. Your life, your routines, your thoughts and your values. And she helps you reflect upon who you are, without judgement or pressure but with love and light. Thilde’s retreat is my new drug and I’m so blessed that I found it."

- Pantea, Malmø