Nytår - tak for Yoga for fertilitet i 2016 og velkommen fertilitetsmentoring i 2017

Her, hvor 2016 er ved at rinde ud, er det tid til at tage afsked med året og byde et nyt velkomment. Derfor går jeg - ligesom du måske - og vender og drejer 2016 i tankerne for at tage afsked og reflektere lidt over, hvordan det er gået og hvilke intentioner, der skal sættes for 2017.

I januar i år befandt jeg mig på en yoganytårskur. En yogaworkshop, hvor vi tog afsked med 2015 og satte intentioner for 2016. En af mine intentioner for det kommende år var at forfølge drømmen om at støtte kvinder, der gerne vil være gravide gennem yoga og meditation - og løbe Yoga for fertilitet i gang. Jeg satte det første hold op i marts og skulle bare have det til at gå i nul med lejeindtægterne  - for at se, om det kunne bære. Det ville det gøre med 5 deltagere. Der kom 7 dejlige kvinder. Og så var jeg i gang. Det blev til tre forløb i år - det seneste blev fuldt booket - og jeg kunne ikke være mere taknemmelig.

Jeg vil gerne takke jer, der har vist mig den tillid at være åbne for yogaens univers og har set indad i meditationer og yoga nidra. Tak fordi, I har været så ærlige overfor mig og de andre deltagere og fortalt jeres historier. Der opstår den smukkeste magi i grupper, hvor mennesker deler ærligt med hinanden. Sorger, sårbarhed, glæder, skam, frustrationer og udvikling.

Tak fordi, I har fejret alle de kvinder for hvem det er lykkes at få drømmen om graviditet opfyldt i 2016. Også en tak til dig, der ikke har været på yogaforløb, men kigger med her. Jeg er taknemmelig for, at du bruger din tid på at kigge forbi.

Mine intentioner for det kommende år handler om at videreføre Yoga for fertilitet og skabe ro og en stressfri vej til forældreskab hos endnu flere kvinder og par. Og så bliver det også året, hvor jeg bliver uddannet coach, hvilket jeg glæder mig helt vildt meget til at bruge i relation til fertilitetsrejsen. Selvom du ikke selv kan bestemme, hvornår de magiske to streger dukker op, er det op til dig, hvordan du vil have det på rejsen. Måske har du brug for at arbejde med accepten af, at du skal i fertilitetsbehandling eller af, at graviditeten ikke er indtruffet endnu. Måske er det parforholdet, der skal støttes i processen, så I kan støtte hinanden. Eller måske er det et vægttab, der forøger chancerne for graviditet eller giver adgang til behandling. Måske har du bare brug for at tale med en uvildig - en mentor, som ved, hvad du gennemgår, for at få styr på tankerne og komme gennem processen med dig selv, sjælen - og forstanden i behold. Jeg vil være beæret, hvis det er mig, der bliver din fertilitetsmentor og kommer til at hjælpe dig med at tænde lys i 2017.

Jeg vil gerne invitere dig til at  bruge overgangen til et nyt år til at se, om der er noget, du skal kaste lys over i 2017. Til det får du her en lille refleksionsøvelse, som du kan lave for dig selv eller måske tage med til nytårsmiddagen og starte en givende samtale og sammen sætte intentioner for 2017. Skriv endelig dine nytårsrefleksioner ned, så du kan tage dem frem igen, når det er tid til at reflektere over 2017.

Hvad er jeg taknemmelig for ved 2016?
Hvad ønsker jeg at slippe fra 2016, inden jeg træder ind i 2017?
Hvad er mit mantra, mit fokus, mit løfte for 2017?

Og med den lille refleksion vil jeg ønske dig et fantastisk og lykkebringende 2017. Jeg håber, det bliver året, hvor din største drøm går i opfyldelse.

De kærligste hilsner

Thilde

yoga for fertilitet nytår