Yoga for fertilitet

Gennem et forløb på 10 klasser lærer du yogastillinger , der styrker din krops naturlige fertilitet, balancerer dit nervesystem, regulerer dine hormoner og skaber flow i kroppen. Du lærer at reducere stress og være i en svær periode af dit liv. Slip stress og find ro, mens du prøver at blive gravid. 

Yogaretreats

Giv dig selv et åndehul. Tag med på retreat i den dybe, svenske skov, på 1001 nats eventyr i Marrakech eller på transformerende eco-retreat i Goa. Fordybelse i yoga og meditation og fordybelse i dig, så du kan gå hverdagen i møde med en følelse af at være kommet hjem til dig selv. 

Min bog: FRUGTBAR

FRUGTBAR er til dig, der gerne vil være gravid. Den er særligt til dig, der har villet være gravid i et stykke tid og måske er i fertilitetsbehandling. Bogen er til dig, der i takt med de negative graviditetstests eller graviditetstab er endt med bekymringer og afmagt dér, hvor der skulle have vokset en baby.


"Thilde really managed to capture the essence of the word retreat. She creates a space for you to take a step back from everything. Your life, your routines, your thoughts and your values. And she helps you reflect upon who you are, without judgement or pressure but with love and light. Thilde’s retreat is my new drug and I’m so blessed that I found it."

- Pantea, Malmø