Fertilitetsmentoring

Vejen til moderskab kan være både lang og hård. Ønsket om et barn kan være så højt og altoverskyggende, at alt andet falmer.  I et fertilitetsmentorforløb hjælper jeg dig med at komme gennem din fertilitetsrejse med dig selv, sjælen og ikke mindst forstanden i behold.

Der kan være flere grunde til at opsøge en fertilitetscoach, mens du prøver at blive gravid.

Måske har du brug for hjælp til at acceptere, at ønskebarnet lader vente på sig. Måske har du brug for værktøjer til at skabe ro og slippe stress, mens du gennemgår fertilitetsbehandling, eller måske har du brug for at dele din sorg over de udeblevne graviditeter med én som forstår dig og ved, hvad du gennemgår.

Et fertilitetsmentorforløb er for dig, der

 • føler dig følelsesmæssigt påvirket, overvældet eller stresset af at være ufrivilligt barnløs

 • oplever skam eller skyld over ikke at kunne blive gravid naturligt eller i de første behandlingsforsøg

 • er bange for, at det aldrig sker

 • gerne vil have hjælp til at acceptere, at du skal i fertilitetsbehandling

 • har brug for at tage beslutning om, om du/I skal anvende ægdonor eller sæddonor

 • har brug for hjælp til at afklare ‘hvornår er nok nok’

 • skal afslutte fertilitetsbehandling uden et barn og har brug for at få afklaret dine tanker omkring et liv uden børn

 • har brug for at afklare dine tanker og tage et valg omkring adoption

 • oplever udfordringer i parforholdet pga. udebleven graviditet/ufrivillig barnløshed

 • er alene og skal afklare, om du vil have et barn solo

 • gerne vil ændre dine hæmmende overbevisninger omkring din krop eller infertilitet

 • trænger til at finde dine gemte ressourcer frem, så du kan finde lyset i den livskrise, du befinder dig i

 • er et ressourcestærkt, reflekteret menneske, der har mod på at bruge din livssituation til personlig udvikling

Samtalerne foregår enten hos mig på Vesterbro i København eller over Skype. 


Stress og fertilitet

Undersøgelser viser, at kvinder, der kæmper med infertilitet og gennemgår fertilitetsbehandling er ligeså stressede som patienter med livstruende sygdomme som cancer og hjertesygdomme. Og stressen går ud over evnen til at blive gravid.

University of Louisville School of Public Health and Information Sciences fastslår, at kvinder, der føler sig stressede, mens de har ægløsning, har omkring 40 % lavere chance for at blive gravide i den cyklus end i en cyklus, hvor de ikke føler sig stressede. Kvinder, som generelt føler sig mere stressede end andre kvinder har 45 % lavere chance for at blive gravide end andre ikke-så-stressede kvinder. Ved at reducere stress, forbedrer du altså chancen for at opnå graviditet. Der er mange måder at reducere stress. På mit Yoga for fertilitet-forløb arbejder vi målrettet på at forløse og forebygge stress i kroppen. Hvis stressen kommer af særlige omstændigheder, eller hvis du har brug for en strategi til at håndtere den situation, du er i, er fertilitetscoaching - eller fertilitetsmentoring for dig.


Priser

Mentoring skal skabe langsigtede resultater, og jeg tror på, at vi får det bedste resultat ved at mødes nogle gange over tid. Oftest er det mellem vores sessions, at arbejdet og udviklingen virkelig udfolder sig. For at tillade dette, tilbyder jeg kun forløb af minimum 3 sessioner. Jeg anbefaler, at der går omkring to uger mellem hver session, så du har tid til at arbejde mellem vores aftaler. Hvis du har brug for at afdække, om jeg er den rigtige for dig, kontakter du mig selvfølgelig bare, før du booker. Vi mødes via Skype. Medmindre du bor tæt på Vesterbro og gerne vil mødes face-to-face. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig.

Forløb af 3 x 75 minutter: 2.400 kr.

Forløb af 5 x 75 minutter: 3.800 kr. 

Forløb af 10 x 75 minutter 6.000 kr.