#TTCsisters

- gruppeforløb til dig, der forsøger at blive gravid

#TTC står for ’trying to conceive’, og det, ved du sikkert om nogen, kan være en isolerende oplevelse, hvis man har svært ved at blive gravid eller er i fertilitetsbehandling. De veninder, der har fået deres børn nemt og hurtigt eller din familie, der måske har egne ambitioner for din reproduktion, forstår ikke altid, hvad du går igennem, og selvom du deler oplevelsen med en partner, er det heller ikke sikkert, han forstår dig. Måske har du brug for nogle #TTC-søstre.

Jeg har - på flere opfordringer - skabt et rum, hvor du sammen med andre kvinder, der brændende ønsker sig at blive gravide, kan få et lille helle og tale om tingene, som de er – uden at lægge fingre imellem.

I gruppecoachingforløbet tager vi udgangspunkt i de temaer, jeg behandler i bogen FRUGTBAR. Hver mødegang har et tema, som jeg folder ud, når vi starter. Vi kommer til at tale om de svære følelser, parforholdet og omgivelserne, om hvordan du rummer andres graviditeter og den jalousi, du måske føler, samt stress, bekymringer, skam, accept og håb.

Der er tid til, at du får plads til at tale om det, du sidder med. Det, der fylder og det, der måske er svært. Du får de andres indspark og mine coachende spørgsmål til måske at se det hele på nye måder eller mærke, at du ikke er alene. Vi slutter af med mindfulness-meditation og hjemmeopgaver til næste gang, så du også arbejder med stoffet imellem mødegangene. Du får mit onlineforløb Find ro på din vej mod graviditet, som indeholder øvelser og meditationer, du kan lave derhjemme.

Skærmbillede 2019-03-26 kl. 09.50.14.png

Formålet med gruppen er:

 • At du får et rum, hvor intet er tabu og hvor, du kan tale om tingene, som de er.

 • At du kan nedbringe dit stressniveau via mentale værktøjer og mindfulness, så du ikke ender i den kedelige statistik, der viser, at kvinder i fertilitetsbehandling er i højrisiko for at udvikle stress og depression. Faktisk viser studier, at du ved at få coaching højner chancen for graviditet.

 • At få et fællesskab, hvor du kan spejle dig i andre helt almindelige, ressourcestærke kvinder, der kæmper den samme kamp som dig. Et fælleskab af ttc-søstre, som rækker ud over de 6 gange, vi ses.

 • At give dig mulighed for coachingsamtaler, men til en brøkdel af hvad et 1:1-forløb koster.

Første gang, du kommer, får du udleveret min bog FRUGTBAR, der er inkluderet i prisen.

fertilitetsbog.png

Gruppen er for dig der:

 • Enten er på vej i eller er i fertilitetsbehandling eller har oplevet et eller flere graviditetstab 

 • Gerne vil tale med andre, der gennemgår fertilitetsudfordringer og gerne vil lytte

 • Har brug for teknikker til at reducere stress i forbindelse med fertilitetsbehandling/graviditetstab

 • Føler dig stresset og/eller isoleret

 • Trænger til støtte og til at høre noget andet end: ”du skal bare slappe af, så kommer det” eller ”har du tænkt på at adoptere?”

 • Er åben overfor mindfulness som en måde at være i livet på med fuldt nærvær

 • Er mentalt rask, men oplever udfordringer i form af svære følelser, bekymringer eller stress i forhold til udebleven graviditet

 • Er i et forhold, er solo, har børn eller bonusbørn i forvejen eller kæmper for dit første barn

Gruppen er desværre ikke for dig der:

 • Lige er gået i gang med at prøve at blive gravid derhjemme (start med mine onlineprogrammer Find ro på din vej mod graviditet og Fertilitetsfremmende øvelser)

 • Har psykiatriske diagnoser eller et misbrug – så vil jeg anbefale dig at gå til egen læge for at få den rette hjælp

 • Føler dig deprimeret. Man kan føle sig rigtigt nedtrykt, ked af det og sørge, når man får en negativ test eller mister en graviditet – og det er der plads til i gruppen. Men hvis du har mistanke om, at du har en regulær depression, skal du gå til egen læge, så du kan få den rette hjælp

Er du i tvivl, så send mig en mail.


mindfulness.jpg

Gruppen er ikke terapeutisk. Det vil sige, at vi ikke går ind i gamle, uforløste traumer og følelser, selvom de sagtens kan dukke op, når du er i forbindelse med din sårbarhed. Vi skaber et rum til at være med alle følelserne. Vi tager udgangspunkt i, hvordan I hver især har det lige nu, og vi taler om hvordan, du kan møde dine udfordringer med villighed og selvomsorg. Min tilgang er inspireret af Acceptance and Commitment Therapy (ACT), der lærer os, at være med alt det, der opstår. I stedet for på den ene side at være fuldstændig opslugt af vores følelser og tanker og på den anden side være udmattede af at holde dem i en armslængde ud fra kroppen eller dulme dem, øver vi os i at skabe plads til dem. ACT lægger sig op ad mindfulness, som også er en praksis, vi kommer til at gøre brug af for at lære at være til stede med det, der er – i det liv, der trods alt skal leves, mens du venter.

Bliver du gravid, mens du går i gruppen, må du meget gerne fortsætte. Min erfaring er, at man ikke får mindre brug for værktøjerne, du lærer, når man har fået en positiv test. Måske tværtimod. Vi skaber et rum, hvor positive tests skaber håb hos de andre, men hvor der stadig er plads til at være med den smerte, man nogle gange kommer i forbindelse med, når andre opnår graviditet.


Vi mødes 6 gange over 12 uger Jeg søger for, at vi alle har tid og plads til at samle og centrere os (og opfriske mascara) efter vores snak, så du kan tage videre bagefter – uden at være fuldstændig åben og sårbar. Er der en enkelt gang brug for at du smutter tidligere, er selvfølgelig OK. Det gælder også, hvis du må misse dele af forløbet pga. din eventuelle behandling.

Forløbet foregår på Dybbølsgade på Vesterbro – lige ved Dybbølsbro Station.

Nye datoer kommer snart. Følg evt. med på Instagram.

Pris: 2200 kr.

Med i prisen er:

 12 timers gruppecoaching

Bogen Frugtbar – Yoga der booster din fertilitet – Mental førstehjælp, der bevarer din forstand, værdi 249,95,-

Onlineforløbet Find ro på din vej mod graviditet, værdi 699,-

Te og snacks

Læg mærke til, at der ikke er noget yoga i forløbet her. Er det yoga for fertilitet, du er interesseret i, finder du det her.