Nov
3
to Nov 5

YOGARETREAT

Kom hjem til dig selv dybt i den svenske skov

Fredag den. 3. november til søndag den 5. november i den svenske skov 2,5-3 times kørsel fra København.

Retreatet er UDSOLGT. Skriv dig op på ventelisten eller tilmeld dig nyhedsbrevet, så du er sikker på at få besked først, når jeg afholder næste retreat.

Giv dig selv et åndehul. En hel weekend, hvor du trækker stikket og erstatter travlhed og udmattethed med ro og fordybelse. Fordybelse i yoga og fordybelse i dig, så du kan gå vinteren i møde med en følelse af at være kommet hjem til dig selv.

Mange af os tænker, at yoga handler om at opnå noget: styrke, smidighed eller evnen til at slå knuder på sig selv. Men det, vi i virkeligheden gør med yogaen, er at fjerne de forhindringer, der afholder os fra at nå derhen, hvor vi er allermest os selv. Vi skræller alt det overflødige af, for at nå ind til kernen. For at nå hjem til os selv.

Via nærende yoga, meditationer, yoga nidra og øvelser hentet fra personlig udvikling skræller vi forsigtigt lagene af, så du ser dig selv som du virkelig er. Du ser dine værdier, dine overbevisninger og mønstre - og du tager afsked med det, der ikke længere tjener dig, så du om søndagen kan rejse hjem og se hverdagen med helt nye øjne.

Dagene starter med blide yogaflows, som forbinder os med åndedrættet og vækker kroppen. Efter den lækre morgenmad samles vi til refleksionsøvelser, der inviterer dig til at se nærmere på dine værdier og dine mønstre. Så er der frokost og tid til at tage et hvil, gå en tur i den smukke natur, eller måske (hvis du er modig) tage et dyp i skovsøen. Vi mødes igen til yoga om eftermiddagen. Denne gang til yin-stræk, der stimulerer bindevævet samt restorativ yoga, der tillader dyb dyb hvile. Vi spiser aftensmad sammen i hovedhuset, og dagen slutter med aftenmeditation eller yoga nidra. Det perfekte vinterhi med plads til fordybelse og refleksion.

Skoven Kalder

Kun 2,5 timer fra København ligger Skoven Kalder. Et nyistandsat retreatsted dybt inde i den svenske skov, hvor vi skal bo i små hytter og være omgivet af den smukkeste natur. Vi skal lave yoga i yogasalen med gulvvarme og med direkte udsigt til skoven omkring os. Den lækre vegetariske mad og sunde kager serveres i hovedhuset, hvor vi også skal varme os ved brændeovnen om aftenen.

Skoven kalder betegner sig selv som 'basic luxury'. Værelserne og yogasalen er nyistandsatte og luksuriøse, men du er stadig direkte i naturen - og den skal du ud i, når du skal fra din hytte og i bad eller på toilettet. Der er fine bad- og toiletforhold (se billeder) - de ligger bare en kort gåtur væk fra din hytte. Og der er ingen karmayoga (du skal ikke hjælpe til med noget). Du skal bare slappe af, mens Claus fra Skoven Kalder sørger for os.

Program

Fredag den 3. november

Kl. 15-17: Ankomst og indlogering i din hytte

Kl. 17.00: Velkomst og yoga i yogasalen

Kl. 19.00:  Middag

Kl. 21.00: Aftenmeditation

Lørdag den 4. november

Kl. 7.30 Mogenyoga: hatha og blide flows

Kl. 9.00: Morgenmad

Kl. 10.00: Reflektionsøvelser i yogasalen

Kl. 12.30: Frokost

Kl. 13.30-17.00: Fritid: Gå en tur i skoven, vinterbad, se en film eller spis kage

Kl. 17.00: Eftermiddagsyoga: yin og restorativ yoga

Kl. 19.00: Middag

Kl. 21.00: Yoga nidra

Søndag den 5. november

Kl. 7.30: Morgenyoga: hatha og blide flows

Kl. 9.00: Morgenmad

Kl. 10.00 Reflektionsøvelser i yogasalen

Kl. 12.30: Frokost

Kl. 13.00-15.00: Fritid

Kl. 15.00: Yoga og afsked

Kl. Afrejse

Forudsætninger

Retreatet kræver ingen forudsætninger - kun et åbent sind. Du kommer ikke til at slå knuder på dig selv med svære yogastillinger, men jeg lover, at du nok skal blive udfordret. Det er måske snarere i dit indre end i den ydre praksis, udfordringerne ligger. Du kan komme som begynder eller garvet yogi, gammel eller ung og ligemegt hvilket køn, du identificerer dig som. Retreatet er for alle, der har lyst til at forkæle sig selv med yoga, afslapning og reflektion.  Er du i tvivl, så send mig en mail på thilde@thildevesterby.com.

Transport

Skoven Kalder ligger i Blekinge 2,5-3 timers kørsel fra København. Har du en bil, og har du lyst til at dele benzinudgifter med andre deltagere, så skal jeg nok koordinere. Kørslen frem og tilbage kan gøres for blot 250 kr. per person, hvis man er 4 i bilen.

Skriv i din tilmelding, om du kan have flere med i bilen eller søger et lift.

Der er også mulighed for at tage toget til Karlshamn. Det tager ca. 2 timer og 50 minutter direkte fra København H. I Kalshamn kan du blive hentet, hvis vi koordinerer din ankomst med andre deltagere.

Pris

3400 kr.

Ønsker du et enkeltværelse, kan du tilkøbe dette for 500 kr. Ellers sover I to og to sammen. Tilmelder I jer to sammen, så skriv i tilmeldingen, at I gerne vil sove sammen.

Inkluderet i prisen er: 3 dage og 2 overnatninger, alle måltider, drikkevarer, kage og snacks, lån af diverse yogaudstyr og 15 timers undervisning.

Retreatet er UDSOLGT. Du er velkommen til at skrive dig på ventelisten:

Hvem underviser?

Jeg hedder Thilde og er yogalærer og Life Coach. Da jeg startede min egen yogapraksis for snart mange år siden, var det svedig Ashtanga, jeg forelskede mig i. Senere er jeg blevet endnu mere forelsket i den mere mentale og spirituelle del af yogaen og i den blide yoga, hvor der er tid til fordybelse, meditation og overgivelse. Jeg har taget uddannelser inden for restorativ yoga, yogaterapi, og fertilitetsyoga og bruger elementer fra mindfulness og coaching i min undervisning. Du kan læse mere om mig her.

Jeg glæder mig!

 

 

View Event →