Om mig

Thilde DCM.jpg

Jeg hedder Thilde, og jeg er yogalærer og coach. Jeg er også Cand. mag., og har arbejdet med kommunikation på forskellige bureauer og i sundhedsvæsenet. Ud over at være selvstændig med yogaforløb, retreats og samtaler, arbejder jeg på Aarhus Universitets Dansk Center for Mindfulness.

Jeg brænder for at hjælpe dig med at finde balance i dit liv. Det gælder både, hvis du skal have et skub til at finde og udleve dine inderste drømme, hvis du søger mere ro og accept i dit liv og skal ud af stress, eller hvis du ønsker støtte på din rejse mod at blive mor.

Mine værktøjer er yoga, meditation og coaching. Jeg bruger dem sammen eller hver for sig alt afhængig af, hvad du gerne vil arbejde med.


Det arbejder jeg ud fra

Kroppen og sindet hænger sammen. Har du det svært det ene sted, kan du mærke det, det andet.

Jeg arbejder ud fra en tro på, at du selv har svarene inden i dig. Det er blot min opgave at hjælpe dig med at kaste lys på de områder, du endnu ikke har oplyst. Oftest gør jeg det via spørgsmål - andre gange kan en meditation være gavnlig - hvis du er åben for det. Via meditation kan du få kontakt til andre dele af dig, end dit hoved og din logik. Jeg er inspireret af mindfulness (MBSR), der lærer os at være med det der er uden at trække vores forventninger ned over øjeblikket og af Acceptance and Commitment Therapy, der lærer os at rumme svære tanker og følelser i stedet for at skubbe dem væk eller lade dem få krammet på os. Ingen af os kommer gennem livet uden at opleve smerte og ubehag. Men der er stor forskel på, hvordan vi forholder os til smerten og ubehaget, og nogle gange kan vi få så travlt med, at holde ubehaget væk, at smerten ligger i selve modstanden og de undvigelser, vi hele tiden må lave for at dulme. Det kræver enorme mængder energi. Lad os sammen arbejde på at få frigivet noget af den energi, så du kan være i livet, som det er lige nu - fra øjeblik til øjeblik. Det giver mulighed for at træde ud af den vanemæssige tænkning og de hæmmende overbevisninger til fordel for et bevidst ikke-dømmende nærvær, som gør det muligt at møde livet - glæde såvel som sorg - med større medfølelse og forståelse.

Jeg tror på, at vi er her for at yde et særligt bidrag, som kun vi kan yde og for at lære en særlig lektion. Situationer og omstændigheder i vores liv er alle elementer og guides til at føre os tættere på vores egen sandhed. Mine sessioner kan således godt få et lille bitte stænk spiritualitet eller yogafilosofi, men gerne den helt-nede-på-jorden-agtige slags. For jeg er trods alt jyde.

Min fornemste opgave er at møde dig der, hvor du er og støtte dig på rejsen derhen, hvor du er allermest dig - der hvor du står i dit højeste lys.

Har du lyst til at arbejde med mig, eller har du spørgsmål, som kan være med til at afklare, om jeg er den rette for dig, så kontakt mig her - eller følg med i mit nyhedsbrev eller på sociale medier. Du finder begge dele i bunden af siden her.


Man kan forholde sig til dine historier

"Du er lige som jeg havde håbet på. Varm, har givet plads og respekteret hvor man lige er. Man kan forholde sig til dine historier."

— V.H

Større ro og accept midt i kaos

"Jeg har fået en større ro og accept midt i al kaos - både fysisk og mentalt. En følelse af tryghed ved at være en del af en gruppe, som går gennem det samme som en selv."

— T.H