Lever du på automatpilot? Har du brug for hjælp til at komme derhen, hvor du virkelig gerne vil være? Eller vil du finde accepten i at være lige præcis der, hvor du er? Slippe stress og lære at være tilstede lige nu og her og virkelig leve livet til fulde? Så vil jeg gerne være din rejsepartner. 

Via coaching kan jeg hjælpe dig tænde lys i de kroge af dig, der måske stadig er mørke. Nogle gange tænder vi sammen bare en lille glødepære, og nogle gange kan lyset være virkelig skarpt. Måske også ubehageligt skarpt - men kun for en stund. For så støtter jeg dig i at træde ind i lyset og finde ind til den version af dig, hvor du står i dit højeste lys.

Du kan komme til mig med et specifikt mål. En retning, du ønsker at dreje dit liv i. Det kan også være, du ikke helt kender retningen endnu. Måske ved du bare, at det skal være anderledes, end det er lige nu. Så finder vi sammen ind til din kerne, så du kan leve et autentisk liv. Måske er dit mål slet ikke at bevæge dig et sted hen. Måske er det, der mangler, for at du kan stå i dit højeste lys, at du giver slip, accepterer og giver efter.

De fleste af os har som børn og gennem livet lært forskellige overbevisninger, der - da vi lærte dem - var hensigtsmæssige og gav mening. Udfordringerne opstår typisk, når vores overbevisninger ubevidst lever livet for os, eller når de ikke flugter med vores inderste værdier og vores ønsker for, hvad vi gerne vil have ud af livet.

Via coachingen kigger vi sammen på dit livs udtryk og former, så du kan give plads til det, der nærer dig og langsomt slippe de mønstre, der spænder ben for det liv, du i virkeligheden er her for at leve.

En session varer en time, og foregå hos mig på Vesterbro i København eller over Skype.


We only truly feel fulfilled when we offer our gifts and talents to the world, which is synonymous with putting love in motion. Many are unaware of their gifts and talents and therefore need to re-establish a connection with themselves and with the very essence of who they really are. This connection enables the memory of the soul’s purpose and that is the greatest blessing a human can receive.
— Sri Prem Baba

Det kan du forvente af coaching med mig

Coaching kan være mange ting, og coach er ikke en beskyttet titel. Her kan du læse lidt om, hvad du kan forvente af coaching med mig:

  • Coaching er en samtale baseret på tillid mellem os.

  • Mange af svarene er allerede inden i dig - det er blot min opgave at stille dig de rigtige spørgsmål. Måske finder du svar, du måske ikke har hørt dig selv sige før.

  • Nogle gange har vi ikke svarene på forhånd. Så finder vi dem i fællesskab.

  • Via de coachende spørgsmål finder vi ind til dine gemte ressourcer, så du kan handle i overensstemmelse med dine drømme og værdier. Og kender du ikke dine værdier, så finder vi dem.

  • Via coaching kaster vi lys over de steder i dig, som endnu ikke er oplyste. Vi finder ind til kernen, så du kan finde dit hvorfor.

  • Coaching er ikke terapi. Det er en samtale, der tager udgangspunkt i der, hvor du er lige nu, og hjælper dig derhen, hvor du gerne vil være.

  •  Coaching er en effektiv metode til at skabe udvikling og øget bevidsthed. 

  • Det, vi når frem til, skal integreres i dit liv. Der skal handling bag, så det ikke blot bliver til navlepilleri. Derfor får du øvelser og opgaver mellem sessionerne - det er oftest her, den store udvikling finder sted.


Priser

Coaching skal skabe langsigtede resultater, og jeg tror på, at vi får det bedste resultat ved at mødes nogle gange over tid. Oftest er det mellem vores sessions, at arbejdet og udviklingen virkelig udfolder sig. For at tillade dette, tilbyder jeg kun forløb af minimum 3 sessioner. Jeg anbefaler, at der går omkring to uger mellem hver session, så du har tid til at arbejde mellem vores aftaler. Hvis du har brug for at afdække, om jeg er den rigtige for dig, kontakter du mig selvfølgelig bare, før du booker. Vi mødes via Skype. Medmindre du bor tæt på Vesterbro og gerne vil mødes face-to-face. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig.

Forløb af 3 x 75 minutter: 2.400 kr.

Forløb af 5 x 75 minutter: 3.800 kr. 

Forløb af 10 x 75 minutter: 6.000 kr.